I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 8 October 2011

this is for you ! ..

     woi ! pompuan kau agk2 sket ek .. nak kte aq macm2 .. kalau aq x cari pasl ngn kau . soo .. kau x yh lah bg aq naik ANGIN .. kau memang saje jea kan .. sorry to say lah .. aq x kn jumpe kau lagi ek . smpai biler2 .. selme nie memng aq sabr .. tpi kau ingt aq nk sagt kea kt dier tu ??? kau amek lah . aq dah lame clash ngn dier .. korang samer jea .. yg beze nye jantina , name . dan lain2 ..
    tahun lepas bukan main lagi kau en ?? baik sagt ngn aq .. tpi tahun nie .. ya allah .. perangai kau .. allah jea yg tau .. asl ngn kau nie ha ? dah x puas hti sagt ngn aq ?? ckp jea lah .. setakat dalm fb kau nk cari pasl ngn aq Leebih baik  x yh .. JOm ! . face to face .. kau tu bru dajh 5  .  dan kau ingt sket  ..  sape dulu yg bekap kau dripade time kiter gad0wh ngn ak tingktn tu ?? mse tu kau dah nk kene batu  yg dibaling oleh Seorang budak kecik e ?? .. mse tu kau naik bsikl aq gk  en ?? .. mungkin mase tu kalau aq x  ..  buat bende tu .. kau mesti kene batu tu kan ??
      aq x pnh ejek2 kau .. tpi kau ??maki hamun aq pahal ?? cakp elok2 x leh kea ?? .. kau boleh mbik A***L tu .. aq x kesah .aq p0wn x suke kt dier .. BlackGUm .. <-- name yg ashrisha ejek kau .. xpek . aq x kesah kau nk buat ape p0wn kat aq .. sebb dose2 tu kau yg tanggung .. bukan aq .. itu kan dose kau . kalau kau buat dose lah .. kalau x . bagus lah .. dapt pahala .. selagi kau x mintk maaf ngn aq .. selagi tu ah .. aq x kn penh maafkn kau .. aq dah cukup baik dah kat kau mase tu ..
     sebb dulu aq dah penh mintak maaf kat kau en ?? tpi kau ade maafkn aq ?? .. lgi kasi ayat yg issshhh !!! .. ade lah .. macm tu jugk lah aq akan buat kt kau .. aq x kn maki hamun or ejk2 kau .. tpi aq x kn maafkn kau ..

Friday, 7 October 2011

pink ??

      emm .. nie mungkin blogger yg kea 3 k0wt .. ye la k0wt .. emm .. dan mesti kalau aq wt blogg ade wrne "PINK" .. x tau lh nape .. dan yg ni .. punye .. memang sume nye serba pink colour .. cantik k0wt .. nk kte wrne kegemrn tu bolh ah ..
      asalkn nmpk KEMAS dah lah .. cantik kea x .. tu aq x tau .. haha .. harp2 yea .. <--- berangn sorang2 ..
B1A4 tu korean group band boy .. yg paling aq mint giler2 .. aq sbenrnye x tau nk cakp ape .. but saje jea nk type sebb bosan nie .. ooppps ! ..

mood : sedeh + kecewa + gembire = sekege . haha ..
         .
                     
                                     

yg ikhlas ~NATASYA~ ..
assalamualikum .. solat tau ..

ape lah ..

        haritu kte mingu nie hari sabtu and ahad .. ade latihan .. tpi biler dah hari sabtu .. kte x dek plak .. em . buat pnt jer . aq nk giler2 hri sabtu and ahad .. isshhhh ! . geram betol  lah aq ..
aq dah yoyo oo . dah nk g ..
        sebb sume bende yg diperlukn .. belom ade .. haha .. ATiqah .. syasya .. ain .. sorry lah seb yg aq cakp nie .. pasl latihan BOLA JARING .. and silat .. kt LKPI tu .. emm ..
        kalau korang bace nie .. emm .. bagos lh. x yh aq bgtau kat krang lgi en .. sabo jea lah ~ .. terpakse lah .. tunggu sabtu minggu depan plk . emm .. bru lah sume bende ade .. tpi kalau minggu depan xdek gk .. siap lah ..a q akan menjerit .. " kasi GEGAR" hahaha .. satu rumah . biar jea lah . kene bebel p0wn ..
             aq tgh sabo nie ..

haha .. sorry gegiler lah ..
tetiber jea .. aq dah excited dah .. tpi dibatalkn .
ok lah .. bye aq dah pnt ..
assalmualaikum ..

rahsie2 ??

         najihh ShamsulYUSOF <--- haha sorry sebb tukr nme bpak kau .. emm .. kalau aq bongkr kn rahsie tu boleh ?? haha nages x berlagu kau nnti jiha .. ape lah kau nie . kau yg cari pasl dulu pastu nk nanges konon ..
         yg pasl kucing tu .. KUCINg "murah" jer . haha najihh kucng parsi yg murah . walop0wn nme dier PARSI .. haha .. kalau najihh dah bce post nie .. emm .. aq tau lah .. gelagt najihh nnti .. haha
         emm , padan muke kene MARAh or kene gadoh ngn dorang .. Good ! .. kite suke .. suke sangat2 ..
aq x pnh tengok najihh gad0wh d0wh . kalo dapt tengok skali kan best .. haha . <-- jahat ..

       EMM , SORRY LAH SEBB DALM BLOG AQ NIE NPE ADE 2 P)ST YG PASL bergad0wh  HAHAHA SORRY LAH KlAu ADE YG TERASE .. 

gad0wh3

        npe korang x FAce to face jer?? nie setkt nk gad0wh dalm blog ape celup~~ . haha . x dek lass lah ..
emm ..yg x berslah lah yg korang salh2 kan .. apesal lk .. kau berani nk cari pasl dalm blog jer .. tpi biler face to face kau   pengecut .. haha aq memang suke tengok orang gad0wh ..
       tpi hari tu yg kumpulan MF gad0wh ngn EDriana .. tu kjp sagt lah.. haha nk lgi2 . ckp lebih nk gad0wh time balik . xdek p0wn .. buat pnt aq jer .. aq yg OVER sagt apsl .. dan AIN gk . haha ..

aq bukan nk masok cmpur .. tpi nk citer jea ..
best kea korang gadoh2 nie ?? - best k0wt ..
em . pening pale aq .. - makan lah Ubat ..

kenape ??

  sorry lah kalau setiap kali aq wt blogger mesti title blog aq ade perkataan " JAWE" .. 
jgan tanye lah . npe aq asyik letak name jawe tu . sebb aq dah memng mintk ngn jawe tu .. haha .. tpi aq buknnye orang jawe..nk kater reti cakp jawe tu x k0wt .. cume yg aq tau 2 jer .. tpi kalau cakp bahasa melayu Jawe . aq reti lah .. geng jawe aq sorang jer .. sebb dier punye mak orang jawe . dripade dier lah aq mint jawe . iaitu "syasya" hahaha .. tq .. dier my BFF .. BTW .. aq memang x kn dapt lupekan jwer tu .. x tau lah npe . .
  ok lah .. aq dah pent menaip dah .. bye ..